dijous, 19 de setembre del 2013

Els nostres amics de La Taverna de Viseum


Ja fa uns quants anys que conec el Ton Colet, un jove sommelier del Penedès que després de passar per Cal Blay 25 i algun que altre projecte, finalment va materialitzar el seu somni de crear un espai de vins i per als vins, i aquest espai ha nascut dins el Viseum, el 'Museu de les cultures del vi de Catalunya' que hi ha a Vilafranca del Penedès.
No es tracta d'un restaurant, encara que podeu degustar platets elaborats basats en el concepte de proximitat, (Gastronomia en petit format). No es tracta d'un Wine-Bar, aquest terme potser s'escauria, però aquest establiment té ànima de "taverna". Un concepte de taverna renovat, amb un entorn càlid, bones copes i màquines que permeten mantenir els vins en el seu punt òptim.


Una gran selecció de vins, amb una carta de vins per copes amb 20 vins i caves, de diferents DO's i a preus molt populars. Una oferta molt acurada que pot sorprendre't amb un vinàs que aquell dia ha obert el Ton.
Brownie Cassolà

Salmó Marinat amb Mostassa Antiga

Després, tastos organitzats, activitats de promoció del vi, etc..., però lo millor és deixar-vos portar per les recomanacions del Ton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada