diumenge, 15 de setembre del 2013

Els nostres amics del Restaurant Els Tallers


Fas uns anys, una parella jove formada per un cuiner català, el Pau, i una cap de sala francesa, l'Anais, van arribar a Siurana del Priorat, després de passar per alguns dels restaurants amb més renom, com el Mugaritz o el Racó de Can Fabes. Buscaven un lloc tranquil, en una regió vinícola, on poder fer créixer el seu somni, un restaurant petit.

La cuina del Pau és una cuina de temporada, que tot i partir de la cuina tradicional, busca un treball més elaborat, picant l'ullet a la cuina exòtica, i sempre, lligada amb el territori. Una carta amb dos menús degustació. El primer, el Descoberta, és un menú de cinc plats, que és una presentació de la cuina d'aquest jove cuiner. El segon, és un joc creatiu amb 10 plats que juga amb el comensal. Per altra banda, aquest estiu, lligant encara més la cuina amb l'entorn, oferien el menú de La Reina Mora.


Però la feina a la cuina s'ha d'acabar al menjador, i és aquí on l'Anais s'encarrega de la "mise en place", amb una carta de vins espectacular, feta amb molta cura i presentada en una carta tàctil. Una carta lligada al territori, amb vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, predominantment.


També podeu fer-hi nit, ells mateixos són qui regeixen l'Hotel La Siuranella, on es troba el restaurant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada