dissabte, 25 de gener del 2014

Treballant el mercat exterior

El nostre celler sempre ha fet una aposta pel mercat de proximitat, i això fa que a Catalunya estiguem presents en uns 140 establiments entre botigues i restaurants, però des de ja fa un temps estem treballant per internacionalitzar-nos una mica.

Amb aquesta idea, l'any 2013 varem anar a PROWEIN a Düsseldorf i a la Iª Mostra de Microproductors d'Andorra, i aquesta tasca modesta i sense fer gaire soroll va donat els seus fruits.
Si fins al moment estem presents a Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Estats Units i Alemania, aquesta setmana ha estat una setmana en la que hem tancat alguns acords dels que properament us parlarem.

Per a nosaltres és molt important saber qui ven el nostre vi i que la filosofia dels nostres importadors casi amb la pròpia del nostre celler. És per això que busquem una relació d'amistat amb aquells que treballen els nostres vins, com el Preben de Grapeland a Dinamarca o el Peter de SinFinVino a Holanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada