dissabte, 17 de maig del 2014

Vertical de Guinardera l'Associació Molinenca de Tast

Feia temps que havíem programat aquest tast vertical de La Guinardera amb la gent de l'Associació Molinenca de Tast, i finalment l'hem dut a terme, i tot aprofitant l'ocasió, hem fet un tast "en premieur" de l'anyada 2010, que encara tardarà un parell de mesos en sortir al mercat.

Les protagonistes de la nit

L'ocasió s'ho mereixia, i a fi i efecte de acostar-nos el més possible a la comarca i la finca, hem fet un repàs a la història, el clima, el sòl i les virtuts de la garnatxa. Hem parlats dels vents, (la Garbinada i el Serè), de la Llicorella i del Soldó, dels Vins de Vila, i de moltes altres coses.

Preparant la presentació

Amb cada vist hem analitzat la pluviometria de l'any en qüestió i les temperatures, i hem vist la influència que té l'anyada en cadascun dels vins. Molt divertit veure com cadascun dels assistents es decantava per una anyada o una altra, essent la 2008 segurament la més valorada de les que ja estan en el mercat.

En ple tast

I per acabar, La Guinardera 2010, un canvi de xip, un vi que en algunes coses, aromàticament, recorda el 2008, mentre que mostra aspectes del 2005 i del 2006.

Nova imatge de La Guinardera 2010

Gràcies a tots per la vostra atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada