dimecres, 23 de juliol del 2014

Els nostres vins se'n van cap a la Xina

Changzhou és la porta d'entrada dels nostres vins a la República Popular de la Xina, i el senyor He Feng, l'home de la mà de qui la Lluna Vella i La Guinardera arriben a aquest país.

Entrant a la sala de bótes

Ja fa uns mesos, la He Jie va tastar els nostres vins, i ara, el seu pare, i president de Changzhou Han Mei Quan Trade Co., Ltd., ha volgut visitar-nos per conèixer-nos, veure com treballem i tastar els nostres vins "in-situ".

El senyor He Feng sota l'alzina centenaria de l'etiqueta de Lluna Vella

Després de visitar el celler, i agafar unes ampolles, hem estat tastant al Mas de Dalt, sota l'alzina que hi ha dibuixada a l'etiqueta de la Lluna Vella, parlant d'història, de "terroir", dels vins, de com treballem les vinyes.

Tastant i conversant

Seguidament hem anat a La Guinardera, on hem parlat del vent, de la importància de la Garbinada per la sanitat i la maduració del raïm. Curiosament, el nom del nostre amic, també vol dir vent. Bons presagis!!!

Dues cultures i un plaer compartit.

El senyor He Feng presentarà els nostres vins com el masculí, La Guinardera, i el femení, Lluna Vella, un enfocament que ens agrada molt, i que defineix molt bé els vins i les finques. Tot un plaer compartir el dia amb ell i la seva filla He Jie, i acabat a taula del restaurant de la familia, el Restaurant Piró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada