divendres, 3 d’octubre del 2014

Relats del Jazz i del Vi 2, duet enocultural


El DISSET 17 GRAUS, aquest petit temple del vi al Born de Barcelona, en la seva constant inquietud per acostar el vi a tothom i fer difusió de petites joies que donen les nostres vinyes, aquest dimarts 30 de setembre va organitzar una activitat on el Jazz i el vi ballaven junts. 

En la descripció de l'activitat deien:

"Quatre negres del Priorat que van inspirar a Eduardo Hojman per triar quatre temes claus de la història del Jazz i explicar-nos el que amaguen .
Noves tendències en cupatges de diverses varietats a l'inconscient, un vi de Porrera i l'Interrogant del poble del Lloar ... i també noves tendències en monovarietals com el Coster de l'Alzina de carinyenas velles elaborat a Torroja, i el Cèrcol Daurat de la família Balaguer Cabré, d'una selecció de ceps d'una finca de garnatxes velles a Gratallops".

Les peces escollides per l'activitat van ser:
  • Left me off uptown - Anita O'Day y Gene Krupa 
  • I got rhythm - Sonny Stitt 
  • Take Five - Dave Brubeck 
  • Spring can really hang you up the most - Betty Carter
Foto cedida per Disset 17 Graus

Aquest concert el va dirigir el Miguel Figini, responsable de l'area de vins del DISSET 17 GRAUS, un apassionat dels vins que sap transmetre aquesta bogeria a tots els assistents.

Tot plegat va ser una vetllada molt especial, només com a suggerència per aquells amants del Jazz i que té a veure amb el nostre vi, Golden Circle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada