diumenge, 16 de novembre del 2014

Jule Vinmesse 2014


Aquest 15 de Novembre a l'Hotel Anglaterre de Copenhaguen es celebrava la fira de petits importadors "Jule Vinmesse" on el nostre importador Preben Nielsen de Grapeland participava amb els vins de Celler Cedó Anguera, Celler Aixalà Alcait, Celler Carles Andreu, Arrels del Priorat i Celler Balaguer i Cabré.


Els nostres anamfitrions varen ensenyar-nos una ciutat plena de vida i varem sopar en un restaurant de cuina Danesa en una vetllada que no podrem oblidar mai. Però el dissabte, a les 9:00 del matí ja estàvem muntant el nostre lloc en un dels majestuosos salons d'aquest hotel, considerat l'hotel més luxós del nord d'Europa, i on uns quaranta importadors presentaven els vins que representaven.


Només obrir les portes, a les 11:00 en punt, va omplir-se de gent, i no varem parar d'explicar i servir els nostres vins fins a les 17:00, quan es va donar per clausurada la fira. 
Molt bones impressions. Érem l'únic estand amb vins catalans i la gent venia interessada, veient com entre ells es recomanaven l'Anexe Syrah, el Clònic, el Destrankis, el Pardelasses, la Lluna Vella i La Guinardera. Felicitacions, cares de sorpresa al veure que els vins del Montsant i del Priorat no tenen res a veure amb els vins de Rioja o Ribera del Duero. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada