diumenge, 11 de gener del 2015

Els nostres amics del Restaurant Angle


Discretament situat dins l'Hotel Cram del carrer Aragò cantonada amb el carrer Aribau de Barcelona, hi ha aquest petita joia de la gastronomia, un dels establiments de reconegut cuinar Jordi Cruz, i on la Karen i el Josep posen els seus coneixements de servei i de vins al servei de la cuina d'aquest xef.

Quan preparava aquest article he volgut fer un cop d'ull de la seva web, i tot i estar en construcció, hi ha hagut una cosa que m'ha fet reflexionar sobre que és aquest establiment i que volen transmetre.

La frase del mateix xef: "Un camí. Un regal. Un conte. Un joc. Un viatge. Una finestra oberta. Un sentiment. Una poesia. Una carícia. Un somni..."  El camí i el viatge van començar a Sant Fruitós de Bages, on va néixer aquest projecte, on la finestra oberta mirava el paisatge del nostre país, un paisatge encara reconeixible ens els plats que presenten. Per`el que realment encisa és el joc de colors i sabors, el regal que representa pel paladar, la caricia al paladar plena de poesia i sentiment, un conte, una narració plena de matisos.

I en mig de tot això, la nostra Lluna Vella balla, com balla la lluna les nits entre els núvols i el paisatge.


Els podeu trobar a:
Restaurant Angle (Hotel Cram)
Carrer Aribau, 54
Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada