dissabte, 14 de febrer del 2015

Escalfant motors per la PROWEIN 2015

Com varem fer far dos anys, aquest any anirem amb els amics de Carles Andreu, Aixalà Alcait i Cedó Anguera a la fira PROWEIN que es celebra a Dusseldorf del 15 al 17 de Març. Aquest cop també ho fem sota el paraigües de PRODECA, i ja tenim moltes coses apunt per aquest event.

Estarem al Hall 10:

Mapa d'ubicació a la fira Prowein 2015.

Aquest cop, l'INCAVI ha recollit moltes de les propostes que s'havien fet d'altres cops, i tant la ubicació, entre els dos passadissos principals, com el fet de crear una zona on es poden degustar dos vins de cada celler, i altres detalls, fan que aquesta edició l'enfoquem amb molt optimisme.

El nostre estand a Prowein 2013

En aquesta zona de tast podreu tastar La Guinardera 2010 i Cèrcol Daurat 2010, i presentarem les noves anyades de Lluna Vella 2012 i Ruella 2011.

Per part nostra, una de les novetats serà la inclusió, juntament amb els logotips dels quatre cellers, de un text que defineix exactament qui som i com treballem, i que esperem ajudi als visitants a entendre que tracten directament amb nosaltres, els que treballem dia a dia al celler i a la vinya.



Ens Veiem a Dusseldorf!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada