diumenge, 31 de gener del 2016

Tast de seguiment Ruella 2012 i Lluna Vella 2013

Com ja hem explicat altres vegades, una de les coses de les que tenim cura al nostre celler és l'afinament dels nostres vins a l'ampolla abans de sortir al mercat.


Ruella 2012, embotellat fa un any i mig, sembla que encara necessita uns mesos d'ampolla, però sorprèn per la seva frescor i una acidesa molt marcada. Tornem a trobar un vi sorprenent per ser fruit d'una de les anyades més càlides de la darrera dècada. Roses, roses i més roses, la part floral va agafant protagonisme en la floreta del nostre celler. Són 2.300 ampolles d'aquest vi que només fem en algunes anyades i del que l'anyada 2011 està funcionant molt i molt bé.

El Lluna Vella 2013 ja ens mostra més complexitat només atansar-nos la copa al nas per primer cop. En aquest cas parlem d'un vi que vàrem embotellar fa només mig any, i tot i que sembla prou afinat pel temps que porta, està clar que encara tardarem uns mesos en treure'l al mercat. En boca, els tanins no són gens agressius, però en nas, tot i que l'anyada es va mostrant poc a poc, encara es noten tocs de pastisseria que fan pensar que el repòs l'ajudaran a ser un gran vi. Estem parlant de 3.030 ampolles i 30 màgnums d'un dels nostres vins de finca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada