diumenge, 17 d’abril del 2016

Microvi 2016: La força d'un poble

Quan parlem d'una fira, normalment, comencem parlant del nombre d'assistents i altres aspectes més relacionats amb de la seva repercussió, però avui voldria començar per allò que fa que ja sigui el segon any que assistim a aquesta fira que té lloc a l'Arboçar (Avinyonet del Penedès).

Comença la fira

Un poble anant a una per fer que els quaranta cellers que hi vàrem participar ens sentíssim com a casa. Un caliu, una organització fantàstica i un entorn immillorable per petits productors, entre vinyes i en un poble que per aquells que som de petits municipis és estar a casa.

Relax després de dinar

Més de 900 persones van poder tastar els vins d'aquests cellers, entre música i un ambient familiar, mentre la canalla del poble, el ANTIVIÒTICS, tenien cura que no ens faltés aigua, gel o que no se'ns acumulessin les ampolles buides o la brossa. Nosaltres vàrem donara tastar La Guinardera 2011, Lluna Vella 2012 i Ruella 2011, presentant la nostra particular interpretació del Priorat, on la Garnatxa s'expressa com en cap altre lloc del món.
 
Abans d'obrir les portes al migdia

Per dinar, aquest any la van encertar, i en lloc de dur-nos a restaurants, vàrem fer pinya amb una paella a la sala del casal, i del riure i del que va passar no us puc explicar res, però, us ben juro que des d'ahir, "tots som de l'Arboçar".
Jazz i bons vins per acabar

Gent de l'Arboçar, sou molt bona gent!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada