dilluns, 15 d’agost del 2016

En nom de la Terra



Ahir vàrem tenir la sort que ens visités la realitzadora francesa Marie-Dominique Dhelsing, i compartir uns vins mentre parlavem de la terra, d'ecologia, de biodinàmica i del documental «Pierre Rabhi, Au nom de la Terre», on parla de l'experiencia d'aquest activista en pro d'un futur millor, més respectuós per aquesta casa comuna que anomenem la Terra.


Trailer del documental

Pierre Rabhiagricultor, filòsof, polític i escriptor francès d'origen Argelí, va deixar la seva la vida urbana per anar al camp, on després d'uns inicis difícils, ha estat la llavor d'un moviment neorural que sota el nom de agro-ecologia treballa en els principis de la biodiàmica i per una equitat social, assesorant direrents projectes a Àfrica.

També us deixem un seguit de 6 videos en que exposa la seva visió d'aquest món en la presentació del documental esmentat al cinema Utopia el Setembre del 2013.


Apassionant estona amb la Marie-Dominique i la seva parella, en que vàrem comentar petites històries personals, familiars i de com ha evolucionat la nostra zona, els nostres vins i la relació entre els viticultors i l'entorn. 

Fins aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada