divendres, 26 de gener del 2018

Tast a Calldetenes


Ahir, un tast que em feia una especial il·lusió. Ahir, a Vins Simeó Parareda vàrem fer un tast dels nostres vins per presentar-los a la clientela del nostre amic Simeó.



Per començar, com sempre, una mica d'història, per explicar d'on venim i que és la nostra comarca, per seguir amb el tast "en premieur" del Lluna Vella 2014, que en breu estarà a la venda. Un vi amb molta fruita, frescor, amb el caràcter de la vinya del Mas de Dalt, però amb el matís d'una anyada, un aspecte que ens va poder ensenyar el segon vi, el Lluna Vella 2013, amb la mateixa estructura i esquelet, però amb un taní més secant i un caràcter més reposat.

Després el Ruella 2012, un toc floral que va sorprendre alguns dels assistents per la lleugeresa tot i la seva estructura i grau. El petit de casa nostra té cops amagats.

El darrer dels vins dins el tast va ser el nostre La Guinardera 2013, on l'efecte del vent i les explicacions que haviem fet de com treballem la terra va acabar de sintetitzar-se en l'elegància i finor del nostre Vi de Vila Gratallops.

Un cop aquí, el Simeó havia preparat uns formatges amb els que vàrem tastar el Ruella 2015 i el Cèrcol Daurat 2014 que encara no han sortit a la venda. En aquest punt, destacar el formatge macerat amb la Cervesa Cingles que elabora la formatgeria El Molí de l'Alzina de Cantonigrós.

Ja quan acabàvem, el pare del Simeó, que també es diu Simeó i que va ser amb qui vàrem començar a treballar, va baixar a fer-la petar, i si ens ho haviem passat bé, llavors ho vàrem acabar de lligar.

Moltes gràcies Simeó!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada