dimecres, 14 de març del 2018

III Salón de los Vinos Generosos de Madrid



Després de dues edicions que s'han sumat un gran nombre de participants i visitants professionals, aquest dilluns 12 de Març es va celebrar el "III Salón de losVinos Generosos" als salons de l'Hotel Miguel Àngel.

Aquest any, de la mà del Sebastià Lozano de El Petit Celler, vàrem poder participar-hi amb el nostre Arrles 30 anys en una taula en la que aquest enamorat dels vins rancis va presentar-nos conjuntament amb una selecció de rancis.



Aquest esdeveniment  era obert exclusivament per a professionals amb acreditació, podien trobar-se autèntiques meravelles enològiques mundials, vins genuïns, únics i irrepetibles, que després d'una llarga temporada tornen a recobrar forces en el mercat nacional.

Un dels objectius d'aquest saló és fomentar el coneixement i el consum d'aquests vins, apropant també a la restauració i l'hostaleria madrilenyes, als distribuïdors i les botigues gourmet, a les grans superfícies ia la premsa, en un Saló on els vins generosos puguin arribar de forma clara a els diferents agents del mercat.

Gran éxit dels vins rancis al III Salón de Vinos Generosos organitzat pel periodista Enrique Calduch.

Més de 700 persones van degustar durant tot el dia els millors vins generosos del marco de Jerez y de Montilla-Moriles, alguns Fondillons alicantins i la gran sorpresa de la jornada, els rancis catalans.

Al ser, possiblement, els grans desconeguts pel públic “generós” es va crear molta expectativa i la taula va funcionar desde el primer moment del matí.

Els bons comentaris i felicitacions per part del públic va ser una constant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada